A+ A A-

VICTOR PONTA: O ȚARĂ SE CONSTRUIEȘTE CU IUBIRE!

VICTOR PONTA: O ȚARĂ SE CONSTRUIEȘTE CU IUBIRE!

 

„O țară se construiește cu iubire și responsabilitate, așa cum ne zidim casa și ne apăram familia!”

poza reportaj victor pontaA venit vremea ca președintele ales al României să fie alături de toți românii și să le apere interesele, oriunde s-ar afla!

A venit vremea să votăm un președinte care impune respect pentru români și România.

A venit vremea să votăm un președinte care-și iubește țara și îi respectă pe români.

A venit vremea ca pe măsură ce crește economia țării și românii să trăiască mai bine.

Un vot pentru Victor Ponta aduce liniște și stabilitatea în țară.

Un vot pentru Victor Ponta arată că suntem uniți și demni.

Un vot pentru Victor Ponta garantează că instituțiile statului vor lucra pentru binele cetățenilor, nu împotriva lor.

Victor Ponta crede că o țară se construiește cu iubire și responsabilitate, așa cum ne zidim casa și ne apărăm familia!

 Victor Ponta este cel mai tânăr preşedinte al unui mare partid, cel mai tânăr prim-ministru din Europa, deci știe ce așteptări au tinerii.

Victor Ponta este susținut de oameni de afaceri, sportivi, bugetari, muncitori, pensionari, agricultori, elite cultural- artistice, de toți cei care au simțit că munca și rezultatele lor sunt respectate, cărora li s-au recunoscut și alocat drepturile călcate de alții în picioare.

Victor Ponta este pregătit și are soluții să susțină, ca președinte, idealul fiecărui român pentru o viață demnă și o renaștere a României aici, la noi acasă.

Preşedinte Victor Ponta poate fi garantul prosperității şi progresului, al bunăstării şi echilibrului, fără măsuri de austeritate care să-i sărăcească pe cei săraci, fără risipă pentru mofturile acoliților sau preferatelor şi fără ură sau dezbinare.

Fără scandal şi război politic, prin dialog și consens național, premierul Victor Ponta a demonstrat că poate uni românii, că poate asigura pacea socială. Premierul Ponta a promovat măsuri care ajută pensionarii, tinerii absolvenţii, locuitorii satelor, pe cei în vârstă sau pe cei bolnavi.

Victor Ponta, ales președinte, va fi rezultatul cooperării între partide cu ideologii diferite în interes naţional, exemplul de excepţie din ultimii ani.

Victor Ponta a demonstrat că dialogul, consensul politic şi transparența susțin proiecte majore, de aceea va fi un bun președinte.

Victor Ponta a demonstrat că poate orienta toate resursele spre construcție, spre dezvoltare, spre bunăstare, de aceea va fi un bun președinte.

Victor Ponta a demonstrat că românii au acces egal la drepturi, la respect, siguranţă şi stabilitate, de aceea va fi un bun președinte.

Crezul candidatului Victor Ponta, susținut de alianța PSD-UNPR-PC:poza 2 reportaj victor ponta

„Fiecare cetăţean român trebuie să se simtă Acasă în România şi rostul unui om politic responsabil este să facă acest lucru posibil. În faţa marilor provocări de securitate pe care le trăim, în faţa noilor dezvoltări economice şi a marilor mişcări geopolitice, singura şansă pentru noi este să avem unitate acasă, competitivitate în economie şi luciditate în exterior.

Un stat modern, implicat activ în viaţa celor care au nevoie de sprijin, dar discret şi corect cu cei care au nevoie doar de reguli clare şi durabile, o Românie solidară în care avuţia este distribuită corect şi în care cetăţenii se ajută între ei, acesta este sensul Marii Uniri pe care o propun.  După un deceniu al dezbinării, ţara are nevoie de stabilitate, de siguranţă şi de construcţie pozitivă, de un preşedinte care să nu mai repete niciodată marile greşeli care au făcut din funcţia prezidenţială o sursă de instabilitate internă şi cauza principală a unor decizii greşite, care au sărăcit milioane de români.

Noul nostru proiect naţional este România Puternică.

O Românie cu un stat de drept consolidat ireversibil, cu o economie solidă, cu o societate care preţuieşte munca şi distribuie bunăstarea în mod echilibrat, nu doar pentru un grup privilegiat şi clientelar.

O Românie cu instituţii solide, cu vecini buni şi graniţe sigure.

O Românie care îşi recuperează activele strategice şi îşi valorifică resursele în interes naţional şi în folosul oamenilor.

O Românie care poate şi trebuie să devină actor regional important în ceea ce priveşte energia şi dezvoltarea industrială.

O Românie care îşi valorifică statutul de pol de creştere economică în regiune şi care pune accentul pe relansarea industriilor de vârf şi a agriculturii moderne.

O Românie respectată în Uniunea Europeană, O Românie solidară care nu se discreditează singură la Bruxelles, prin abordări politicianiste, dar şi o Românie care ştie să se lupte pentru interesul său naţional.

O Românie cu instituţii solide, cu un stat social dezvoltat şi cu o politică agresivă de reducere a inegalităţilor și nedreptăților”.

Votezi Victor Ponta-poziția 4 pe buletinul de vot, votezi pentru viitorul tău!

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.