A+ A A-

RAZIE A POLIȚIȘTILOR: AU FOST PRINȘI CU DROGURILE ÎN CASĂ!

RAZIE A POLIȚIȘTILOR: AU FOST PRINȘI CU DROGURILE ÎN CASĂ!

 

poza deschidere stire au fost prinsi cu drogurile in casaÎn data de  28 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Neamț şi procurorii D.I.I.C.O.T . - Serviciul Teritorial, cu sprijinul  luptătorilor de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, au organizat o acțiune pe linia combaterii traficului ilicit de droguri și a comercializării de substanțe din categoria etnobotanice, susceptibile a avea efecte psihotrope.

Polițiștii au descins la locuințele a patru tineri cu vârste cuprinse între 26 și 30 de ani, toți din Piatra Neamț, unde au fost găsite și ridicate 2613 de capsule cu substanță susceptibilă a avea efecte psihotrope, aproximativ 300 de grame substanță vegetală și 50 de grame pulbere de culoare albă, destinate comercializării.

În urma perchizițiilor domiciliare au fost ridicate bunuri, respectiv un cântar electric folosit la porționarea și cântărirea substanțelor, trei calculatoare și 14 bunuri cultural mobile (manuscrise, icoane, crucifixuri) ce urmează a fi evaluate, precum și sume de bani provenite din activitatea infracțională.poza interior stire au fost prinsi cu drogurile in casa

Doi dintre cei patru tineri  au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deținere și vânzarea fără drept de substanțe cu efect psihotrop, iar ceilalți doi tineri sunt cercetați în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de mai sus.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R., BCCO Bacău și SIPI Neamț.

Informațiile și fotografiile aparțin IPJ Neamț.

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.