A+ A A-

STRADA ANTON PANN A FOST MODERNIZATĂ!

STRADA ANTON PANN A FOST MODERNIZATĂ!

 

PRIMARUL MUNICIPIULUI ROMAN A INAUGURAT NOUA STRADĂ MODENIZATĂ ANTON PANN. LUCRĂRILE AU COSTAT 400.000 DE LEI!

CONSTRUCTORUL A PRIMIT NUMEROASE OBSERVAȚII DE LA LEOREANU!

poza deschidere stire strada anton pann a fost modernizataPrimarul Municipiului Roman, însoțit de jurnaliști, a fost prezent miercuri, 29 octombrie, în strada Anton Pann unde a vizitat lucrările de modernizare executate cu fonduri din bugetul local.

Lucrările de modernizare constau în refacerea trotuarelor și a aleilor de acces la trotuare și refacerea spațiului verde.

„Este un proiect pe care l-am avut pentru acest an: Modernizare Anton Pann. Apreciez ca fiind o lucrare bună cu mici excepții pe care le-am sesizat constructorului și am promisiunea că se vor rezolva.

Este o lucrare care s-a ridicat la valoarea de 398.860 de lei, cu tot cu TVA, și care a început în jurul datei de 15 august și s-a încheiat pe 24 octombrie.

Vom continua cu amenajarea spațiului verde și toaletarea copacilor, acolo unde se impune. Doresc ca Anton Pann să devină un fel de Copou al Romanului.

Pentru anul viitor avem un proiect de amenajare a aleilor și parcărilor și încercăm să aducem zona la standardul pe care ni-l dorim cu toții”, a precizat Laurențiu Leoreanu, primarul Municipiului Roman.poza interior stire strada anton pann a fost modernizata

Primarul de Roman a parcurs la pas întreaga stradă Anton Pann și a făcut o observație foarte mare în zona Restaurantului Bradul. Aici, constructorul a profitat de faptul că în fața restaurantului trotuarul este amenajat cu dale și nu a mai catadicsit să le schimbe pe cele existente.

Astfel, pe o porțiune foarte mare, în fața Restaurantului Bradul, modelul de dale era vechi și neschimbat, cum era normal, pentru că în proiectul de modernizare era cuprinsă întreaga zonă.

Constructorul, S.C. CROITORU CONSTRUCT S.R.L., nu a respectat proiectul de amenajare și nu l-a observat nimeni până să vadă primul gospodar al municipiului. Primarul Leoreanu a fost ferm și i-a dat termen 14 zile să refacă zona.

Vlăduț Clapa

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.