A+ A A-

NU VA FI STRADĂ CU SENS UNIC!!!

NU VA FI STRADĂ CU SENS UNIC!!!

 

poza deschidere stire nu va fi strada cu sens unicDatorită dezvoltării economice a zonei și a numărului din ce în ce mai crescut al autovehiculelor, strada Anton Pann a fost luată în calcul să fie transformată în stradă cu sens unic.

Autoritățile locale au discutat acest aspect cu locuitorii din zonă, cu agenții economici și cu membrii Comisiei de Circulație, din cadrul Primăriei Roman și au ajuns la o concluzie care se vrea finală și definitivă.

„Am constatat că oamenii nu doresc acest lucru și atunci vom găsi alte soluții să rezolvăm problema aglomerației în anumite ore ale zilei.

Strada Anton Pann este o stradă foarte importantă, o stradă în care locuiesc foarte mulți oameni și cred că, dacă aș face sens unic, aș perturba foarte mult circulația pe această stradă.poza interior stire nu va fi strada cu sens unic

Concluzia din acest moment este să păstrăm circulația în două sensuri”, a declarat Laurențiu Leoreanu, primarul municipiului Roman.

La un moment dat era în discuție și analizarea sensurilor de circulație și oportunitatea unui SENS UNIC pe mai multe străzi din municipiu, printre care strada Smirodava, Bogdan Dragoș sau Tineretului.

Vlăduț Clapa

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.