A+ A A-

POLIȚIA NE INFORMEAZĂ: EVENIMENTELE ZILEI!

POLIȚIA NE INFORMEAZĂ: EVENIMENTELE ZILEI!

 

Surprins cu bunurile sustrase asupra sa

poza deschidere stire politia ne informeazaÎn ziua de 27.10.2014, în jurul orei 23.45, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Piatra Neamţ, fiind de serviciu pe str. Bistriţei, au intervenit la o sesizare și au identificat un bărbat de 34 de ani din Pantelimon, jud. Ilfov, bănuit că a sustras un telefon mobil şi suma de 40 lei de la o femeie de 29 de ani, din Dochia, în timp ce se afla în sala de aşteptare a unei autogări.

În urma controlului corporal efectuat de către polițiști, asupra bărbatului au fost găsite bunurile, ce au fost restituite persoanei vătămate.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul  săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Accident rutier produs pe fondul nerespectării regulilor de circulație de către pietonipoza interior stire politia ne informeaza

În ziua de 27.10.2014, în jurul orei 19.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Urecheni, au fost sesizați despre faptul că pe DJ 155I a avut loc un accident de circulație, în urma căruia a rezultat rănirea unei femei de 43 de ani, din Păstrăveni.

Din primele cercetări se pare că, în timp ce un ieșean de 69 de ani conducea un autoturism pe DJ 155I , în localitatea Ingăreşti a surprins şi accidentat un pieton ce se deplasa pe partea carosabilă și, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a dezechilibrat căzând în fața autoturismului.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Polițiștii au depistat o persoană ce poseda mandat de arestare preventivă

În această dimineață, o patrulă de siguranță publică din cadrul Poliţiei Municipiului Piatra Neamţ au depistat un bărbat de 33 de ani, din Girov, care posedă un mandat de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă la furt calificat.

În fapt, în noaptea de 17/18.07.2014 a fost surprins în flagrant de către polițiști, după ce a sustras bunuri dintr-un autoturism parcat pe strada Nicolae Iorga, din Piatra Neamț. Totodată, în noaptea de 05/06.08.2014, acesta a pătruns în incinta unui bar din Piatra Neamț, cu intenția de a sustrage bani din aparatele de joc, fiind surprins în flagrant de către polițiști.

Informațiile aparțin Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.