A+ A A-

PRIMARUL LEOREANU: TAXĂ PE CLĂDIRILE LĂSATE ÎN PARAGINĂ!

PRIMARUL LEOREANU: TAXĂ PE CLĂDIRILE LĂSATE ÎN PARAGINĂ!

 

poza deschidere stire primarul leoreanu taxa pe cladirile in paraginaÎn unele zone ale municipiului, grație legilor care au permis retrocedarea clădirilor și terenurilor către foștii proprietari, întâlnim case care stau să cadă, dărâmate pe jumătate sau care nu mai au acoperișuri.

Aceste clădiri sunt mai numeroase pe strada Ștefan cel Mare, zonă unde foștii proprietari au avut case  construite în special în perioada interbelică. Acum, aceste case sunt lăsate în paragină, proprietarii fiind indiferenți la stare de degradare în care se află imobilele.

Prima dată se dau avertismente, apoi vin amenzile!

„Am trimis somații pentru imobilele de pe strada Ștefan cel Mare, numerele 179 și 183, care se află într-o stare deplorabilă, și urmează, dacă nu se iau măsuri în timpul cel mai scurt, amenda. Eu promit să am discuții din ce în ce mai severe dacă lucrurile nu se pun la punct”, precizează primarul municipiului Roman.

Șeful administrației romașcane este de acord cu „taxa pe clădirile lăsate în paragină”!poza interior stire primarul leoreanu taxa pe cladirile in paragina

„Am înțeles că mai mulți primari vor să facă un cadru legislativ local pentru o taxă pe paragină. Trebuie creat un cadru legislativ legal; din punctul meu de vedere este corect și agreez ideea asta.

Subiectul îl vom discuta și la întâlnirea Asociației Municipiilor din România. Trebuie să se înțeleagă faptul că dacă ești proprietar, trebuie să și gospodărești proprietatea pe care o ai, nu poți să o lași de izbeliște”, a mai spus Laurențiu Leoreanu.

Vlăduț Clapa

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.