A+ A A-

ELENA UDREA SE PREGĂTEȘTE „SĂ ÎL BATĂ FIZIC…”, PE PONTA!

ELENA UDREA SE PREGĂTEȘTE „SĂ ÎL BATĂ FIZIC…”, PE PONTA!

 

poza deschidere stire elena udrea se pregateste sa il bataÎn plină campanie electorală, deputatul de Roman și Ion Creangă Elena Udrea a luat lecții de arte marțiale.

Elena Udrea ne spune că a fost prezentă la Festivalul de Arte Marțiale care a avut loc în sala de sport a Universităţii de Ştiinţe Agronomice, din București.

Elena Udrea, prezidențiabilul PMP, a participat duminică, alături de Emil Boc și alți lideri ai partidului, la un festival de arte marțiale pentru copii.

„La „Festivalul de arte marţiale” am învăţat de la tinerii sportivi suficiente mişcări încât, la o adică, să îl pot bate şi fizic pe Victor Ponta dacă este nevoie. Am primit chiar şi o diplomă care atestă noile mişcări pe care le-am învăţat.poza interior stire elena udrea se pregateste sa il bata

Sunt şi mai pregătită să-l bat pe Victor Ponta în turul II şi să câştig Preşedinţia României.

M-a bucurat foarte mult să văd că şi copiii din ziua de astăzi fac sport, lucru care îmi întăreşte convingerea că investiţiile în infrastructura sportivă din mandatul meu de ministru al Dezvoltării au fost foarte bune”, a declarat pe pagina socială Elena Udrea.

Vlăduț Clapa

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.