A+ A A-

POLIȚIȘTII „AU LUAT URMA” AUTORILOR „METODEI ACCIDENTUL”!

POLIȚIȘTII „AU LUAT URMA” AUTORILOR „METODEI ACCIDENTUL”!

 

poza deschidere stire politistii au luat urmaÎn ziua de 22.10.2014, polițiștii din cadrul Secției nr.5 de Poliție Rurală Gârcina împreună cu lucrători din cadrul SAS Neamț și în colaborare cu polițiștii vasluieni și constănțeni au efectuat percheziții la domiciliile a trei bărbați cu vârste cuprinse între 57 și 25 de ani, toți din Vaslui, județul Vaslui și la locuința unei tinere de 31de ani, din Tuzla, județul Constanța. Față de aceste persoane există suspiciunea rezonabilă că ar fi săvârșit mai multe infracțiuni de înșelăciune prin metoda "Accidentul", în perioada iunie-august 2013, victimele fiind de pe raza comunelor Pângărați și Gârcina, iar prejudiciul creat fiind de circa 10.000 lei.poza interior stire politistii au luat urma

Cu aceasta ocazie au fost ridicate mai multe telefoane mobile, cartele telefonice si documente bancare în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a acestora, cercetările continuându-se față de aceste persoane în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și complicitate la înșelăciune.

Totodată s-a stabilit că la aceste activități ar mai fi participat un bărbat de 34 ani, încarcerat în Penitenciarul Galați pentru comiterea infracțiunii de omor deosebit de grav, față de care sunt continuate cercetările.

Informațiile aparțin IPJ Neamț.

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.