A+ A A-

METODA „CONTROL OCULAR”, ÎN SEDII DE PARTID, ESTE MOLIPSITOARE

METODA „CONTROL OCULAR”, ÎN SEDII DE PARTID, ESTE MOLIPSITOARE

 

poza deschidere stire metodda control ocularSpecialiștii care ne verifică dacă vedem bine apar mai ales în campaniile electorale, semn că cineva este îngrijorat că nu o să vedem bine buletinul de vot și candidații.

Prima inițiativă a avut-o PSD Roman care a găzduit o campanie de consultații oftalmologice, în prima decadă a lunii septembrie. Pe atunci se derula acțiunea de strângere de semnături pentru candidatul Viorel Ponta dar fără nicio legătură cu inițiativa benefică a social democraților romașcani.

Verificările oculare se făceau la sediul PSD Roman, gratuit, plătindu-se doar dacă se opta pentru confecționarea și achiziționarea ochelarilor.

PNL Roman, consultații gratuite la ochi, fără nicio legătură cu perioada de campanie electorală prin care trecem!poza interior stire metodda control ocular

Metoda „control ocular” este molipsitoare. PNL Roman anunță romașcanii, prin fițuici depuse în cutiile de scrisori, că de marți, 21 octombrie, până marți, 28 octombrie, între orele 09.30 și 17.00, la sediul formațiunii politice are loc o campanie de verificare gratuită a ochilor.

Consultațiile gratuite sunt oferite de specialiști așa că, cei care doresc să vadă bine sau să se consulte cu specialiștii pot opta pentru: măsurarea tensiunii oculare, determinarea acuității vizuale, refracție oculară și stabilirea dioptriilor. Verificările se fac cu ajutorul unei aparaturi de ultimă generație iar dacă doriți, puteți achiziționa și ochelari.

Vlăduț Clapa

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.