A+ A A-

CONSULTAȚII ȘI TRATAMENTE GRATUITE LA CENTRELE DE PERMANENȚĂ

CONSULTAȚII ȘI TRATAMENTE GRATUITE LA CENTRELE DE PERMANENȚĂ

 

poza deschidere stire consultatii si tratamenteCentrele de permanenţă sunt forme de organizare a activităţii medicale în sistemul sanitar, fixe sau mobile, fără personalitate juridică, care funcţionează în afara programului de activitate al cabinetului de  medicina de familie stabilit si prevazut in contractul de furnizare de servicii medicale in asistenta medicala primara incheiat cu casa de asigurari de sanatate, care sunt organizate în condiţiile prevăzute de lege şi care asigură continuitatea asistenţei medicale primare.

Conducerea DSP Neamț este foarte mulțumită de activitatea din Centrele de Permanență, cel puțin la cele de la nivelul Municipiului Roman și Zona Roman.

„Săptămâna trecută am fost prezent în zonă și am vizitat aceste obiective. Medicii de gardă sunt la dispoziția pacienților asigurând tratamente și consultații gratuite.

Din spital, la externare, pacienții sunt îndrumați către aceste centre, pentru controalele medicale periodice și supravegherea evoluției post spitalicești”, a declarat medicul Dan Morenciu, directorul Direcției de Sănătate Publică Neamț.poza interior stire consultatii si tratamente

Centrele de permanenţă au program în fiecare zi, începând cu ora 15, până a doua zi la ora 7, iar sâmbăta şi duminica funcţionează non-stop.

Medicii din cadrul centrelor de permanentă deja funcționale spun că activitatea este benefică pentru romașcani și vin în sprijinul afirmațiilor lor cu statisticile consultațiilor din cadrul acestor centre.

În municipiul Roman funcționează un centru de permanență pe strada Anton Pann, unul în strada Bogdan Dragoș, lângă Complexul Comercial Abator, un centru în incinta Complexului Medical MedClass și unul în la o clinică în spatele Casei Afacerilor.

Vlăduț Clapa

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.