A+ A A-

IULIA HAVRICI: ABȚIBILD ELECTORAL PE TABLETA PRIMĂRIEI ROMAN!

IULIA HAVRICI: ABȚIBILD ELECTORAL PE TABLETA PRIMĂRIEI ROMAN!

 

poza deschidere stire abtibild electoralPreședinta Organizației de Femei PSD Roman, consilierul local PSD Iulia Havrici a venit la ședința de consiliu cu un abțibild electoral lipit pe tableta pe care Primăria Roman i-a oferit-o spre utilizare gratuită, pe timpul mandatului.

Pe un dintre lateralele tabletei, Iulia Havrici avea lipit un abțibild electoral prin care ne îndemna să votăm cu Victor Ponta, la Președinția României.

Colegii săi au remarcat acest lucru, nu înainte ca reprezentanții mass media să schimbe priviri, și au atras atenția voalat doamnei Iulia Havrici că ceva este în neregulă cu tableta sa.

Nu a durat mult până la sesizarea în sine și consilierul PSD a introdus tableta sub masă și a încercat să desprindă abțibildul electoral.poza interior stire abtibild electoral

Este foarte posibil ca președinta Organizației de Femei a PSD Roman să fi uitat că tableta aparține Primăriei Roman și că în ședințele de Consiliu Local, respectiv în primării, nu se face campanie electorală.

Vlăduț Clapa

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.