A+ A A-

CONSILIERUL LOCAL HOLBAN: INDEPENDENT…DE CENTRU STÂNGA!

CONSILIERUL LOCAL HOLBAN: INDEPENDENT…DE CENTRU STÂNGA!

 

poza deschidere stire consilierul holbanPână vineri, 17 octombrie, Constantin Holban era consilier PSD. Ordonanța i-a permis să opteze și a optat să devină independent.

Luni, 20 octombrie, Constantin Holban era consilier independent, oficial, conform ordonanței migrației politice, care își produce deja efectele.

Social democrația se uită greu sau niciodată pentru că domnul consilier local Constantin Holban a uitat că este independent și în timpul ședinței Consiliului Local Roman, de luni, 20 octombrie, a făcut următorul comentariu la un punct care viza promovarea Strategiei de Dezvoltare a Serviciilor Sociale 2014 – 2020.

„Vreau să justific de ce am votat „împotrivă” la discutarea Strategiei Sociale. Eu doream ca acest document să fie pe site-ul Primăriei Roman, două săptămâni, în dezbatere cu toate ONG-urile cu domenii sociale.

Și noi, care suntem de stânga sau centru – stânga să conlucrăm la întocmirea acestei strategii întrucât este o strategie care este până în 2020.poza interior stire consilierul holban

Consider că așa este normal să fie”, a spus în plenul ședinței consilierul independent Constantin Holban.

Pe hârtie, consilier independent, iar cu sufletul tot la „stânga”. Cel puțin domnul Holban a arătat direct acest lucru!

Primarul de Roman l-a lămurit pe domnul consilier independent de centru sau de centru stânga Constantin Holban că strategia se referă la serviciile interne ale Primăriei Roman, nu la serviciile sociale locale.

Vlăduț Clapa

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.