A+ A A-

S-AU UMPLUT ȘOSELELE DE ȘOFERI BĂUȚI!

S-AU UMPLUT ȘOSELELE DE ȘOFERI BĂUȚI!

 

poza deschidere stire s-au umplut soselele de soferi bautiÎn ziua de 19.10.2014, în jurul orei 17.22,  polițiștii din cadrul Postului de Poliție Trifești au fost sesizați despre faptul că pe DJ 157,  a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un autoturism al cărui conducător auto, un bărbat de 41 de ani nu ar fi adaptat viteza la condițiile carosabilului, a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un autoturism oprit regulamentar pe partea dreaptă. Accidentul rutier a fost soldat cu avarierea celor două autovehicule şi rănirea uşoară a conducătorului auto, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv.

În noaptea de 19/20.10.2014, polițiștii târg-nemțeni fiind în serviciul de supraveghere și control al traficului rutier, au surprins în flagrant un tânăr de 22 ani din Vânători - Neamţ în timp ce conducea un autoturism pe strada Ştefan cel Mare având autorizația de circulație provizorie a autoturismului expirată.poza interior stire s-au umplut soselele de soferi bauti

În ziua de 19.10.2014, în jurul orei 09.10, un echipaj de poliție rutieră a oprit pe str. Cetatea Neamţului un autoturism, al cărui conducător auto, un bărbat de 48 de ani, din Crăcăoani, se afla sub influența băuturilor alcoolice, conform rezultatului pozitiv al testării conducătorului auto cu aparatul etilotest.

După aproximativ cinci ore, un alt echipaj de poliție rutieră au depistat în trafic un bărbat de 57 de ani, din Piatra Neamț, care conducea un autoturism pe str. Petru Movilă, fiind sub influența alcoolului.

În toate cazurile polițiștii au reținut permisele de conducere ale conducătorilor auto și continuă cercetările.

Informațiile aparțin Inspectoratului Județean de Poliție Neamț.

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.