A+ A A-

„DE CE MI-O PUNEȚI PE UDREA PE PARBRIZ…?

„DE CE MI-O PUNEȚI PE UDREA PE PARBRIZ…?

 

NU AM ÎNVĂȚAT NIMIC: ACELAȘI STIL DE CAMPANIE ELECTORALĂ!

poza deschidere stire de ce mi-o puneti pe elena udrea pe parbrizCampania electorală pentru alegerea Președintelui României este în plină desfășurare iar peste două săptămâni suntem îndemnați să ne dăm votul.

În urbea noastră patriarhală, reprezentanții partidelor politice și alianțelor electorale desfășoară aceeași campanie electorală, același stil învechit, de ani buni, plini de lehamite și fără pretenții că se fac de râs.

Totul merge pe principiul: „de am scăpa și de această corvoadă, să se termine mai repede…!!!”

Până cu două zile în urmă, pe panourile de afișaj nu erau decât două afișe: Ponta și Iohannis. Doar doi ne îndemnau să-i votăm. De două zile au apărut bannerele cu Udrea în toate pozițiile spunându-ne că „este bună la toate: educație, construcții, aviație, drumuri, etc.!”

O găsim pe Udrea atârnată pe toate ștergătoarele mașinilor din parcările blocurilor, lipită de geamuri și îndemnându-ne să o votăm pentru că este „mai bună” decât ceilalți.

Iohannis ne îndeamnă de pe stâlp iar dacă vrei să primești „ceva de la Ponta”, e suficient să te plimbi prin zona Hotel Plaza Roman că te întâmpină niște copii care îți așază în palmă pliante cu „Ponta care unește!”

Cam acesta este peisajul electoral al Municipiului Roman, în contextul în care partidele politice locale și-au „angajat” numai experți cu experiență în de-ale alegerilor și marketingului electoral.

„Cum puteți să-l puneți pe Ponta sau Iohannis într-un panou luminos, pe centrul municipiului, plin de vopsea și murdar???poza interior stire de ce mi-o puneti pe elena udrea pe parbriz

Cine se plimbă pe centrul municipiului Roman dă cu ochii de panourile luminoase, închiriate în această perioadă partidelor politice, care găzduiesc afișele electorale ale lui Ponta și Iohannis. Nu precizăm cui aparțin pentru că vă dați seama după cine le-a închiriat că sunt OK sau BEST sau poate….!

Ca șefi de campanii electorale locale, cum poți accepta să îți pui candidatul într-un panou luminos plin de vopsea și murdar, cu sticla spartă, și să mai dai și bani pentru asta???

Mai lăsați-ne cu campanii de genul acesta!!!

Așa cum noi suntem diferiți de la un an la altul, așa și campaniile electorale, ca să atragă, ar trebi să fie diferite de la un ciclul la altul.

Ce strategie ați adopta, domnilor reprezentanți ai partidelor politice cu candidași la prezidențiale, dacă nu ați adopta următoarele metode care ajung să enerveze în loc să promoveze: să puneți pliante sub ștergătoarele mașinilor, să „înfundați” cutiile de scrisori cu materiale de propagandă electorală, să opriți (acostați) lumea pe stradă și să ne impuneți să vă luăm calendarele sau pozele cu candidați, să plimbați niște mașini din care nu se aude nimic la un difuzor care mai mult hârâie sau mașinile merg cu viteză, să puneți afișele cu candidați pe toate scările blocurilor, să puneți afișele cu candidați pe panouri luminoase murdare și vopsite, în bătaie de joc, și lista cu întrebări poate continua.

Toate acestea demonstrează lipsa de respect cu care ne tratați, în calitate de alegători! La mai multe voturi!

Vlăduț Clapa  

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.