A+ A A-

JUDEȚUL NEAMȚ: TREI ACCIDENTE, PATRU RĂNIȚI !!!

JUDEȚUL NEAMȚ: TREI ACCIDENTE, PATRU RĂNIȚI !!!

 

poza deschidere stire in neamt trei accidenteDe vineri până sâmbătă, pe raza județului Neamț au avut loc trei accidente rutiere, în urma cărora a rezultat rănirea a patru persoane, dintre care doar una este în stare gravă, fiind accidentată în calitate de pieton pe raza comunei Săbăoani. Dintre cele patru persoane, trei au fost victimele ( în calitate de pasageri auto) unui accident rutier petrecut vineri, pe raza localității Pipirig, când un conducător auto, un băcăuan de 27 de ani, nu ar fi adaptat viteza la condițiile unui carosabil umed și ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune laterală cu două autoturisme care circulau din sensul opus de mers.

Totodată, pe fondul aceleiași cauze, de neadaptarea vitezei la condițiile meteo și de drum, vineri a mai avut loc un eveniment rutier în localitatea Bicaz, soldat cu autoaccidentarea conducătorului auto, care în timp ce conducea autoturismul pe DN15, a derapat și a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se într-o râpă, la o diferență de nivel față de drum de circa 10m.poza interior stire in neamt trei accidente

În același timp, polițiștii au acționat în vederea prevenirii infracțiunilor rutiere constatându-se patru infracțiuni săvârșite în mediul rural și trei infracțiuni comise în mediul urban.

Astfel, vineri, în localitatea Bicazu Ardelean a fost depistat de către polițiști un bărbat de 56 de ani, din Telec care conducea un autoturism fiind sub influența alcoolului, fără a avea permis de conducere și având autorizația de circulație provizorie a autovehiculului expirată. 

În aceeași zi, polițiștii din comuna  Drăgănești, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza localității, au depistat în trafic un bărbat de 50 ani, din Tg Neamț, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Informațiile aparțin IJP Neamț.

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.