A+ A A-

„DACĂ PUNEAI O MAIMUȚĂ CU USL, IEȘEA PARLAMENTAR!!!”

„DACĂ PUNEAI O MAIMUȚĂ CU USL, IEȘEA PARLAMENTAR!!!”

 

poza deschidere stire daca puneai o maimutaFiind campanie electorală, reprezentanții partidelor politice își aduc aminte de anumite evenimente petrecute cu doi ani în urmă, pe care „le-au simțit”, nu le-au trăit personal, prin care Dorin Ursărescu s-ar fi întâlnit cu Laurențiu Leoreanu, cu doi ani în urmă, și ar fi negociat scaunul de deputat al Elenei Udrea, în defavoarea lui Liviu Brătescu, contracandidatul Elenei Udrea, din partea USL.

Zicerea ar fi făcut-o senatorul Eugen Țapu, în prezent ACL, în cadrul unei întâlniri de lansare de carte a lui Liviu Brătescu, carte despre campania electorală din 2012, împotriva Elenei Udrea.

Leoreanu nu s-a întâlnit cu nimeni, pe cuvântul său de onoare!!!poza interior stire daca puneai o maimuta

„Vă dau cuvântul meu de onoare, că nu m-am întâlnit nicăieri, nici la Bacău, nici la Roman, la nici un restaurant, cu domnul Ștefan, cu domnul Ursărescu, cu doamna Udrea, ca să discutăm!!!

Fiecare și-a desemnat parlamentarul, reprezentanții USL veneau pe valul USL, atunci dacă puneai o maimuță sub USL ieșea parlamentar, pentru că era un val care rădea totul în cale, de aceea s-a ajuns și la 60% în Parlament.

Ce să negocieze dânșii când aveau în spate un val foarte mare? Nu am făcut nicio înțelegere și nici un fel de troc, de altfel scorul a fost foarte strâns!

Nu m-am întâlnit cu nimeni, la nici un restaurant din Roman sau din Bacău!

Deci, eu îmi dau cuvântul meu de onoare că nu m-am întâlnit cu domnul Ștefan, cu domnul Chelaru și cu domnul Ursărescu să facem vreun blat la nici un restaurant”, a declarat Laurențiu Leoreanu, primarul municipiului Roman.

Vlăduț Clapa

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.