A+ A A-

„DESPRE UNELE SE SPUNE CĂ AU POȘETE ȘI PANTOFI SCUMPI…!”

„DESPRE UNELE SE SPUNE CĂ AU POȘETE ȘI PANTOFI SCUMPI…!”

 

poza deschidere stire despre unele se spuneChiar dacă Laurențiu Leoreanu este de astăzi, 17 octombrie, primar independent, în campania electorală o susține tot pe Elena Udrea, deputat PMP de Roman – Ion Creangă.

Primarul de Roman îi răspunde și lui Mihai Răzvan Ungureanu, prim vicepreședinte ACL, care l-a rugat pe Laurențiu Leoreanu, într-o conferință de presă, să se mai gândească în privința susținerii pe care o acordă Elenei Udrea.

„Se spune că are poșete scumpe sau pantofi scumpi dar vedem acum la TV că alții au tranzacționat întreprinderi, mii de hectare de teren, zeci de mii de hectare de pădure! Hai să punem un pic în contrapartidă!poza interior stire despre unele se spune

Adică, încep să imput că o persoană umblă elegant, folosește poșete sau pantofi cu un toc mai înalt sau poșeta cu mai multe catarame, în contrapartidă cu alții care au retrocedat ilegal zeci de mii de hectare de pădure sau au tranzacționat sume de zeci de milioane de Euro!

Este un om care a făcut peste 6.000 de proiecte pentru România, un om care a sprijinit Romanul. Chiar dacă unora le place sau nu, Elena Udrea este deputat de Roman, și reprezentantul Romanului candidează la Președinția României. Nu cred că nu trebuie să mergem în acest parteneriat, până la finalul lui”, a precizat primarul de Roman

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.