A+ A A-

„EU NU SUNT UN TRĂDATOR…”, SPUNE PRIMARUL DE ROMAN!

„EU NU SUNT UN TRĂDATOR…”, SPUNE PRIMARUL DE ROMAN!

 

poza deschidere stire eu nu sunt un tradatorScena politică în timpul campaniilor electorale este foarte bulversată iar declarațiile oficialităților implicate în campania electorală se fac mai gratuit decât de obicei.

Aflat la o conferință de presă la Roman, Mihai Răzvan Ungureanu, prim vicepreședinte al ACL, fost prim ministru al României și fost director al SIE, i-a transmis primarului Leoreanu că „face alegeri greșite dar, până la urmă, e o chestiune personală și cum îți așterni, așa adormi!

Eu sunt convins că domnul primar de Roman va vota cum trebuie în turul II, pentru că își va da și domnia sa seama că a aruncat bunătate de energie pe apa sâmbetei, aproape nouă luni de zile! Totul este ca domnia sa să gândească cu propria minte și să nu mai dea atenție la telefoane!”

Referirea era direcționată spre faptul că primarul Laurențiu Leoreanu și-a arătat deschis susținerea electorală pentru deputatul Elena Udrea, candidat la Președinția României.

Laurențiu Leoreanu – „Eu nu sunt trădător…!!!”poza interior stire eu nu sunt un tradator

„De propria minte ascult dar ascult și de propria mea credință! Eu nu sunt un trădător! Am fost totdeauna un creștin ortodox, am rămas și voi muri așa!

Voi fi fidel credinței mele până când pământul mă va acoperi, am fost în PDL de la început și am rămas până la sfârșit deși au fost oferte de a merge în altă parte”, a precizat Laurențiu Leoreanu.

Primarul de Roman consideră firesc să țină cu cel care reprezintă municipiul Roman și pe romașcani și de aceea și-a arătat susținerea pentru deputatul Elena Udrea.

Vlăduț Clapa

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.