A+ A A-

MOTEL IMPERIAL

MOTEL IMPERIAL

 

imperial 02Motel Imperial , este un motel recent deschis publicului care dispune de 20 de camere de cazare echipate si utilate la nivel de 3*, 2 restaurante din care unul Hi Class si celalalt A la Carte, o terasa de vara, piscină, parcare pazita si supravegheata video.

Aici puteti regasi relaxarea unei atmosfere de familie accesibile oricarei generatii, garantand odihna si intimitatea de care aveti nevoie in timpul liber prin amplasamentul linistit.

Motel Imperial va asteapta pentru a va oferi cele mai bune servicii într-o atmosfera calda si primitoare la standarde europene si preturi romanesti !

 

Motel Imperial nunti ,cumetrii , aniversari, banchete , conferinte , pomeniri si orice alt eveniment dorit de dumneavoastra.

 

Facilitati cazare: fax, internet wireless, internet prin cablu, schimb valutar, parcare, gradina/curte, spalatorie, terasa, plata cu cardul, gratar/barbeque, sala de mese, seif la receptie, livada, loc amenajat de joaca, bar, restaurant, sala de conferinte.

 

Pentru rezervari ne puteti contacta telefonic sau prin intermediul adresei de mail:

motel_imperial@yahoo.com

Roman - Cotu Vames, Str.Plopului, nr.1

0233.747.111
0722.305028

0722.653969

 www.motel-imperial.ro 

 

 

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.