A+ A A-

Centrul „SALVAȚI BĂTRÂNII” SĂUCEȘTI

 

Centrul „SALVATI  BATRANII  SAUCESTI’’ a luat  fiinta  in anul 2012, din  initiativa Administratorului  Luciana  Olaru, care fiind  foarte  sensibila la  problemele persoanelor in varsta, s-a gandit sa se puna in slujba lor.

Asociatia „SALVATI  BATRANII  SAUCESTI’’ a fost constituita ca organizatie neguvernamentala romaneasca la 21 decembrie 2012 conform sentintei civile nr. 16404/180/2012.

AUTORIZATIA  DE  FUNCTIONARE  SI  PROFIL  DE  ACTIVITATE este eliberata de Primaria Saucesti (nr.2, din 7.01.2013). In 10.04. 2014 a fost acreditata cu CERTIFICAT  DE  ACREDITARE seria AF, nr. 000922. Misiunea Asociatiei este aceea de a identifica si a intinde o mana de ajutor varstnicilor  din județele Bacau, Neamț, Vaslui care nu au pe nimeni sau au, dar nu pot avea grija de vârstnici.

Sloganul nostru este şi va fi: Să fim mai buni în fiecare zi !

In Căminul nostru sunt  29 beneficiari  cu diverse  afectiuni medicale (Parkinson, Demențe, Sechele accidente vasculare, Boli coronariene, Alzheimer, Dibet zaharat, Tulburari psihotice, Stenoze aortice degenerative, Fracturi de col femural, Encefalopatii hepatice, Ciroza hepatica) si cu probleme  sociale.

Caminul de Batrani Saucesti si-a deschis portile pentru a oferii posibilitatea alegerii celei mai bune solutii cu privire la ingrijirea persoanelor varstnice, care nu isi mai pot purta singure de grija, persoanelor bolnave sau persoanelor singure dornice de socializare.

Unde ne găsiți: Str. Mihai Eminescu nr. 25 Bacău

Telefon: 0741 993 845

salvatibatraniisaucesti@gmail.com

https://www.facebook.com/SalvatiBatraniiSaucesti/

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.