A+ A A-

refresh logo mic

 

Duminică, 28 mai, în Piața Roman Vodă – lângă sucursala BCR s-a deschis o cofetărie cu produse naturale.

refresh 05Omul de afaceri Cristian Vernica și soția sa Daniela au dorit să ofere romașcanilor și nu numai, un spațiu prietenos, atât pentru cei mici cât și pentru cei mari, cu produse naturale, pe bază de fructe și legume.

La Cofetăria REFRESH puteți servi de la o gamă variată de cafea și până la fresh-uri, mix-uri, smoothies și milkshakes preparate în doze de 250 de ml și de 450 de ml.

Printre cele mai solicitate mix-uri, în ziua deschiderii, au fost mix de roșii cu țelină, mix de măr, morcov, ghimbir și miere alături de fresh-uri de portocală și morcov.

cofetarie deschidere 1Am dorit să oferim romașcanilor un loc unde să se consume numai băuturi naturale. Am amenajat spațiul împreună cu soția mea și ajutat de prieteni și am încercat să fim cât mai originali, să nu fie un astfel de spațiu în Roman.

Invităm pe toți cei care iubesc natura și produsele naturale să ne treacă pragul și să consume preparatele noastre”, a spus Cristian Vernica, managerul Cofetăriei REFRESH Roman.

Interiorul surprinde încă de la intrare, o intrare cu geamuri mari care dezvăluie un design interior modern. Programul este de dimineață până la ora 22.00. Dacă ajungeți în Piața Roman Vodă nu ezitați să intrați, să comandați și să savurați produsele ce vă sunt oferite de o echipă tânără care demonstrează că în Roman sunt perspective de dezvoltare a afacerilor.

Romanul Financiar

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.