A+ A A-

MGH Roman – COMPLEX MULTIFUNCȚIONAL

In cadrul cladirii Complexului MGH își desfășoară activitatea  trei centre: Seasons, VIP și Kids Land.

Seasons Bistro

Este, după cum sugerează si numele, un restaurant de tip bistro, in care se pot servi preparate culinare din categoria Fine Dining, cu o capacitate de patruzeci si cinci de locuri, este primul restaurant de profil din municipiul Roman.

Seasons isi impune încă de la început dorința de a excela in arta culinara cat si in arta mixologiei si barista!MGH SEASONS

Seasons se mândrește cu serile cu muzica live, muzica interpretata de trei cântărețe autohtone, cu tonalități vocale diferite care variază de la jazz, pop-rock, soul-blues. Succesul se datorează si clienților care au devenit adevărați fani Seasons.

Seasons by MGH este locația unde daca ești gourmet si te afli in căutarea unui loc pentru a servi masa sau vrei sa te relaxezi cu un cocktail sau pur si simplu sa savurezi o cafea de calitate, POTI INTRA!

Pe timp de vara Seasons își desfășoară activitățile si pe terasa, cu o capacitate de patruzeci de locuri, in stil franțuzesc, un loc unde te vei simți exact ca pe terasele de pe Bulevardul Champs-Élysées, Paris, iar șemineul de exterior va crea emoții calde si romantice!

Centru de înfrumusețare VIP

Cu o experiența de treisprezece ani, poate oferi servicii de cu un spectru foarte larg la standarde internaționale, este pregătit sa ofere aceste servicii tuturor clienților, indiferent ca sunt doamne sau domni.MGH VIP

Toata activitatea se desfășoară pe toata suprafața de la etajul unu, astfel se asigura confortul si intimitatea de care fiecare client are nevoie. Serviciile de make-up, masaj, pensat, tratamente, LPG, se fac in încăperi individuale.

Serviciul de manichiura si pedichiura este oferit de doua dintre cele mai bune artiste la nivel județean. Întreg personalul VIP este pregătit si perfecționat atât in tara cat și in străinătate, astfel toate trendurile sunt mereu la dispoziția clienților VIP.

Kids Land

Este locul in care copii se pot bucura de un spațiu care le oferă atât ocupație fizica cat si mentala, este un spațiu destinat copiilor cu vârste intre patru si zece ani.

Copii sunt supravegheați de trei profesioniste cu o experiența vasta in babysitting.

Kids Land organizează mereu petreceri cu tematica Disney, la cererea clienților săi sau poate asigura distracția in deplasare, la locul cerut de client.

MGH este într-adevăr locul de care romașcanii aveau nevoie;

-      Seasons creeaza emotii,

-      VIP “dragostea de frumusețe este gust”,

-      Kids Land “Jucăria preferata a copiilor tai”

Pentru rezervări și alte detalii, ne puteți contacta la telefoanele:

- SEASSONS - 0333 803 198 -  https://www.facebook.com/Seasons-Roman-1783805651846508/?fref=ts

-      VIP – 0723 334 433 - https://www.facebook.com/Beauty.Studio.VIP/?fref=ts

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.