A+ A A-

Seasons MGH

- „CREEAZA EMOȚII” - 

 

Este un restaurant de tip bistro, în care se pot servi preparate culinare din categoria Fine Dining, cu o capacitate de cincizeci de locuri. Este primul restaurant de profil din municipiul Roman.

Seasons își impune încă de la început dorința de a excela in arta culinara cat si in arta mixologiei si barista!

Seasons se mândrește cu serile cu muzica live, muzica interpretata de trei cântărețe autohtone, cu tonalități vocale diferite care variază de la jazz, pop-rock, soul-blues. Succesul se datorează și clienților care au devenit adevărați fani Seasons.

Seasons by MGH este locația unde dacă ești gourmet și te afli în căutarea unui loc pentru a servi masa sau vrei să te relaxezi cu un cocktail sau pur și simplu să savurezi o cafea de calitate, POȚI INTRA!

Pe timp de vara Seasons își desfășoară activitățile și pe terasă, cu o capacitate de patruzeci de locuri, în stil franțuzesc, un loc unde te vei simți exact ca pe terasele de pe Bulevardul Champs-Élysées, Paris, iar șemineul de exterior va crea emoții calde și romantice!

Pentru copii vă punem la dispoziție KIDS LAND un spațiu pe care cei mici îl vor îndrăgi.

Organizăm petreceri pentru copii: zile de naștere, onomastice, botezuri, tăieri de moț și petreceri private.

Pentru rezervări și alte detalii, ne puteți contacta la telefon:

0333 803 198

Ne găsiți și pe Facebook pe pagina: SEASONS by MGH

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.