A+ A A-

DORIVI

sigla

DORIVI

 

DIN 1994, CEL MAI DE ÎNCREDERE PRODUCĂTOR DE COVRIGEI DIN REGIUNE

dorivi 02Firma SC DORIVI PRODCOM SRL a fost înființată in 1994, ca o mică afacere, al cărei obiect de activitate era producerea și comercializarea produselor de panificație și patiserie.

În timp, cu un management exigent corelat cu calitatea deosebită a produselor, cererea acestora și volumul vânzărilor au crescut.

Cu o perspectivă modernă asupra acestui domeniu, atât de vechi și totuși cu multiple posibilități de exploatare, compania noastră s-a dezvoltat și și-a diversificat activitatea.

În octombrie 2001 am deschis prima linie de producție pentru covrigei. Folosind atât tehnologie cât și materii prime de înaltă calitate, am cucerit o piață nouă de desfacere.

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor pieței și pentru a răspunde cât mai bine exigențelor din partea clienților noștri, ne-am dezvoltat și diversificat activitatea pentru ca, îmbinând inovația cu tradiția să oferim produse care să satisfacă cele mai înalte standarde de calitate, igienă și siguranță alimentară.

dorivi 03Prin activitatea desfășurată și rezultatele obținute până în prezent, în condițiile unei piețe competitive, am reușit ca produsele noastre să fie cunoscute și cerute în țară cât și în afara granițelor ei.

Parteneriatele serioase dezvoltate în timp cu numeroși colaboratori din țară și străinătate ne onorează și ne obligă, in acelașii timp, să menținem activitatea pe care o desfășurăm zi de zi, la standarde inalte.

În prezent produsele ”DORIVI” sunt livrate către beneficiarii săi cu ajutorul autovehiculelor proprii asigurând o flexibilitate si continuitate a aprovizionării mărfii.

 

 

PRODUSE

 

-         Covrigei vanilațidorivi 05

-         Covrigei cu mac și sare

-         Covrigei cu chimen și sare

-         Pâine și produse de panificație

-         Produse de patiserie

-         Produse cu destinație religioasă

100% GUST

Ingrediente folosite în prepararea produselor noastre sunt alese cu grija pentru un gust deosebit.

ECHIPAMENTE

Echipamentele folosite în producerea produselor noastre de panificație sunt de ultimă generație.

Telefon / E-mail: 0233 741 800 / office@dorivi.ro

ADRESĂ

Str. Alexandru Zirra, nr. 5

ROMAN, Neamț

www.dorivi.ro

Copyright © 2013-2019 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.